Sabtu, 23 Juni 2018

Heeft u een darmkankerrisico? Dit voedsel kan het tegengif zijn

http://lingshenyao.xyz/jual-obat-kista-obat-kista-ling-shen-yao-di-maybrat-wa-089-666-310-260/

Heeft u een darmkankerrisico? Dit voedsel kan het tegengif zijn

 

Dikke darmkanker heeft veel invloed op volwassen mannen vanwege voedingsgewoonten die vezel en algemene spijsverteringsproblemen missen. Med ordentlig voedingsgewoonten, risikoen voor koloncancer kan reduceres. Recente studies tonen aan dat een van deze producten de consumptie van zoete aardappelen of paarse aardappelen is. Paarse aardappelen, inclusief andere gekleurde groenten en fruit, zouden het risico op darmkanker en inflammatoire darmaandoeningen verminderen. Gekleurde planten, zoals paarse aardappelen, bevatten bioactieve stoffen, zoals anthocyanines en fenolzuren, die in verband zijn gebracht met kankerpreventie

Wat we hebben geleerd is dat voedsel dubbele mesogen heeft. Dit kan het risico op ziekte verhogen, maar het kan ook helpen bij het voorkomen van chronische ziekten zoals darmkanker, "zei Jairam K. P Vanamala, universitair hoofddocent aan de Pennsylvania State University in de VS.

In de studie werden de varkens gebruikt als het onderwerp bestudeerd. Vanamala zegt dat varkens worden gebruikt omdat hun spijsverteringsstelsel erg lijkt op het menselijke spijsverteringsstelsel, meer dan bij ratten. Om de varkens te testen, gebruikten onderzoekers rauwe aardappelen en geroosterde aardappelen. Varkens met een hoogcalorisch dieet in combinatie met paarse aardappelen hadden interleukine mucosale interleukine-6 ​​(IL-6) lager dan die in de controlegroep. IL-6 is een inflammatoir eiwit. Verhoogde niveaus van IL-6 correleren met eiwitten, zoals Ki-67 geassocieerd met de verspreiding en groei van kankercellen, zei Vanamala. Lees ook: Voor diabetespatiënten Paarse zoete aardappelen kunnen een aanbevolen inname zijn De bevindingen gepubliceerd in het Journal of Nutritional Biochemistry, het eten van hele voedingsmiddelen die voedingsstoffen bevatten zoals macronutriënten zoals eiwitten; evenals micro- en fytonutriënten, zoals vitaminen, carotenoïden en flavonoïden; wordt als effectief gezien bij het wijzigen van het IL-6-pad. Vanamala zegt dat de bevindingen nieuw onderzoek versterken dat laat zien dat het eten van culturen met een plantaardig dieet de neiging heeft om minder darmkanker te krijgen dan een vleesetende cultuur

Witte aardappelen kunnen heilzame verbindingen hebben, maar paarse aardappelen hebben een veel grotere concentratie van ontstekingsremmende en antioxiderende stoffen, "zei Vanamala, zoals geciteerd door Zeenews, woensdag (27/09/2017). Lees ook: The Rainbow Diet, Colourful Diet Trends voor een slank en gezond lichaam

(omhoog / omhoog)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar